Een ring voor 1 mei

donderdag 3 mei 2012

"The crash of the social ladder was both shocking and liberating"
Op 1 MEI heb ik deze ring gemaakt, een uniek stuk, een mini beeldhouwwerk in zilver met de dag van de arbeid in mijn achterhoofd. Het is een vraag. Wat als wij nu eens echt allemaal gelijk zouden zijn, geen rangen en standen, geen drang naar aanzien en macht, geen gedoe met banken, bonussen, diepe schulden, en crises er bovenop. Ik verkoop dit juweel NU EENS NIET. Ik probeer iets ANDERS. Zo een uniek stuk kost al gauw zo'n 300 euro, en wat als er eens iets ANDERS mee gebeurd? Ik probeer het eens, denk ik zo...
Wil je de ring graag dragen? Vertel mij dan gewoon waarom. Wat is het je waard? Wat wil je mij in de plaats geven? Een bijdrage? IETS ANDERS? Schrijf me een mail, een comment of uw verhaal. Stuur deze post gerust via al je wegen door naar iedereen die dit ook leuk zou vinden en we zien verder. Ik ben benieuwd hoe schoon je dit juweel-idee vindt. Ik ben benieuwd hoe schoon ik uw reactie vinden. Een schone deal? I keep you posted.
-


groetjes, Machteld

Share This Post

3 opmerkingen:

 1. afgezien van het feit dat het altijd fijn is om een uniek stuk te mogen dragen lijkt het me ook een heerlijk initiatief. Ik ben nieuwsgierig waar je uitkomt en wens je alvast heel veel succes.

  Wat dering betreft, hij is prachtig, en draagt alweer heel veel emotie in zich en straalt dat dan ook uit,


  Een ECHTE 1 mei ring waardig . Proficiat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee...iedereen gelijk, het blijft een mooie gedachte om na te streven. Waarom ik de ring zou dragen? Omdat die mooi zou passen bij de tattoo die je voor mij tekende en nu prijkt op mijn pols. Omdat je idee super is...we moeten allemaal samen streven naar meer gelijkheid. Ik denk dat wij alvast mensen zijn die daaraan meewerken. We werken in de zachte sector die, denk ik, toch een sector is die probeert om mensen sterker te maken, te beschermen, ...misschien zelfs goed te maken wat de maatschappij stuk maakte.
  In elk geval, je hebt weer een super juweel gemaakt. Ik kwam onlangs je juwelen tegen in "talent in de buurt" in Berchem!
  Groetjes, Leen (je ex-collega)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb het je al gezegd, een heerlijk juweel. Wat kan ik je aanbieden? een leuke namiddag om foto's te nemen zoals jij ze zelf in gedahcten hebt en niet voor de opdrachten,
  XXX Lilany

  BeantwoordenVerwijderen