Lingerie broche

maandag 2 april 2012

Ik vertelde al dat ik de opdracht had gekregen om een juweel te ontwerpen over lingerie.(Voor ik het toonde op het blog wou ik hun toestemming en die heb ik nu gekregen) Het moest een broche worden die toonde wat het effect was van de juiste lingerie op de draagster en zou gegeven worden aan de trainsters van lingeriestylistes van Van de Velde. Ik gebruikte hiervoor het kanten bloemetje van Avero, een blijvende reeks van Marie-Jo.Het was een uitdaging om een juweel te maken dat deze fantastische reeks waardig is, maar het is gelukt. Ze
Waren
enthoustiast! Als je van lingerie houdt moet je echt eens gaan kijken, ik draag zelf het avero corset en dat zit fantastisch en is gewoon te mooi om met kleding te bedekken.-groetjes, Machteld

Share This Post

2 opmerkingen:

  1. Hey Machteld, I was one of the fortunate recipients of the little avero broche. It is really a precious piece of art. Well done. Hugs Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen