Een geweldige dag

donderdag 8 maart 2012


Het was echt een geweldige dag! Vanmorgen vroeg ik een kaart van de stad aan de receptioniste, koos een bestemming en kroop in de eerste taxi aan de voordeur. Ik vroeg hem naar floating bridge te rijden. Onderweg raadde hij me dat af, ik zei hem dan zelf maar iets te kiezen... Het werd Dubai marina.Een strand, een shopping mall en yachthaven.Dubai is overal precies Wijnegem shopping center. Kleine gezellige stadspleintjes en straatjes zijn hier niet, dr zijn gigantische malls en daartussen kantoorwolkenkrabbers en autostrades.Om de aantal kilometer is er een brug om zo een snelweg over te steken en anders is het het juiste moment afwachten en dan RENNEN! De metro bestaat uit een rode en een groene lijn, beiden hypermodern en zwevend boven de autostrade die de stad doorkruist.
Daarna was het desert safari. Dune bashing met een 4x4 :keiplezant... Op ne kameel gezeten, een buikdanseres gezien en de zon zien ondergaan boven de woestijn. Dan kleurt ze echt oranje, prachtig!Nancy, ik heb zand voor u meegenomen zoals beloofd.Morgen doorkruis ik de stad met een bus, wandelafstanden zijn het hier niet. Ik wil vooral naar de oude spice-souk aan de andere kant van de kreek en misschien nog tango dansen?


-groetjes, Machteld

Location:Sheikh Zayed Rd,Dubai,Verenigde Arabische Emiraten

Share This Post

0 reacties:

Een reactie posten