30 april 2014


Nog geen plannen voor het weekend?
Dan hebben we wat voor je!

Beste Vrienden!

Nog slechts enkele dagen scheiden ons van hét kunstevent van het jaar in een organisatie van JCI Veurne-Westkust. We bestaan dit jaar 40 jaar, het 8ste lustrum dus, en dat mag uitgebreid in de verf gezet worden.

Het event Qu(ART)ent (karrent, 40 in het frans), brengt een ode aan de creativiteit door 40 kunstwerken van evenveel kunstenaars in de picture te zetten. Jij kan een bod uitbrengen op deze werken door jouw bod - GEEN GELD - op een post-it-briefje te noteren en naast het kunstwerk te hangen.

Dat bod mag eender wat zijn: ben je een kei in massages geven? Ben je een begenadigd pianospeler en wil je in ruil voor dat beeldje een reeks pianolessen aanbieden aan de kunstenaar? Alles is mogelijk! Het is jouw creativiteit in ruil voor die van de kunstenaar.

Het event in de feestzaal van het Casino in Koksijde is open op zaterdag 3 mei van 13 tot 18 uur en op zondag 4 mei van 13 tot 17 uur.

Op zaterdagavond is er een receptie voor alle deelnemende kunstenaars en de leden van de Junior Chamber International tussen 19 en 20 uur.

Dus: als je nog geen plannen hebt voor het verlengde weekend: Qu(ART)ent in Koksijde!
Zon, zee, en een berg kunst gegarandeerd!

Tot dan!
Namens het Qu(ART)ent-team,
Karl OdentWil je al een blik vooruit op de kunstwerken?
Dat kan ook op perfect op uw smartphone of tablet.
Surf daarom nu naar www.quartent.be
Quartent / JCI Veurne Westkust
web: www.quartent.be
karlodent@hotmail.com
Tel 0478 32 71 32
Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered by Coup de Foudre- Posted using BlogPress from my iPhone

Share This Post

0 reacties:

Een reactie posten