Van harte welkom winter!

vrijdag 23 november 2012
Winter 2012
Met Benjamin van der Zalm
Jewellery / Ria Lins / Isabelle Vermeersch / Machteld Heylen/ Hannes Groffy / Elisabeth Lemahieu / Leatherware / KAN Antwerpen

KAN Antwerpen presenteert vier keer per jaar (Spring, Summer, Fall, Winter) een nieuwe Belgische ontwerper.

Voor de 'Winter' editie hebben we als blikvanger Benjamin van der Zalm uitgenodigd. In de kijker staan zijn juweelontwerpen, fotografie en hedendaagse kunst.

"Benjamin van der Zalm heeft reeds een lange weg afgelegd om alle wegen af te tasten waar hij zich nu in bevindt. Na zijn studies Goudsmederij heeft hij zich lange tijd verder ontwikkeld in de wereld van de fotografie. Na enkele jaren heeft hij zijn eigen stijl weten te ontwikkelen met diepe zwarte en hoge contrasten, waarvan zijn werk voornamelijk een zeer ruimtelijke context heeft. van der Zalm laat de kijker in zijn fotografisch werk het klassieke en het hedendaagse duelleren door krachtige composities en met een aparte manier van presentatie."

Voor deze expositie zal Benjamin een mix voorstellen van zijn juwelen, foto's en hedendaagse kunstinstallaties. Zijn blikvangers zijn de ring " 't stad rond uwe vinger", voor de gelegenheid een gelimiteerde serie met stadskaart aan een hanger, exclusief bij KAN Antwerpen te verkrijgen. Ook zijn Polynesische juwelen zullen in de kijker staan.

Benjamin van der Zalm zal exposeren van 5 tot en met 29 december 2012 en zal ook daarna deel blijven uitmaken van onze vaste selectie ontwerpers.
U bent van harte uitgenodigd op de opening en vernissage op woensdag 5 december van 14 tot 22 uur.

Een selectie van onze vaste ontwerpers beschikbaar tijdens de Winter expo:
Ria Lins - Juwelen
Isabelle Vermeersch - Juwelen
Machteld Heylen - Juwelen
Elisabeth Lemahieu - Juwelen
KAN Antwerpen - Lederwaren (ons eigen merk)

Tijdens de seizoens-expo's is de galerij geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00-18.00 uur. Of na afspraak.

We kijken er van harte naar uit u te mogen verwelkomen.

Ise Van Geirt

KAN Antwerpen
0497/700013
www.kan.be
https://www.facebook.com/KANantwerpen

-groetjes, Machteld

Share This Post

0 reacties:

Een reactie posten